tiistai 18. tammikuuta 2011

Tässä ovat muuttujamme!

Tässäpä tarjolla tarkempaa tietoa porukasta, jota ei huhtikuussa enää kadulla vastaan kävellessä meinaa tutuksi tunnistaa:

Marjo Mertala

Marjo haki projektiin mukaan selkeä tavoite mielessään: hänen haaveenaan on ajaa kilpaa porolla. Sitä ennen pitäisi kuitenkin pudottaa painoa tuntuvasti. Lisäksi vaativa laji haastaa nuoren naisen fysiikan, joten kuntoilun myötä lisääntyvä voima ja kestävyys otetaan iloiten vastaan.

Johanna Matilainen

Aiemmin liikunnallinen Johanna joutui elämässään kovan paikan eteen, kun hän vuosi sitten jäi poikansa ympärivuorokautiseksi omaishoitajaksi. Uusi tilanne on vaatinut veronsa Johannan jaksamisesta, jolloin itsestään huolehtiminen on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Nyt Johanna on kuitenkin valmis muutokseen. Hän haluaa kohottaa kuntoansa, pudottaa painoansa päästäkseen mahdollisimman hyvään vireeseen. Samalla hän aikoo näyttää muille ikäisilleen naisille, ettei kuntosali ole pelkkä bodareiden pesäke!

Pauli Ketonen

Pauli on se mies, joka huolehtii meidän turvallisista yöunistamme. Kun hätä on suurin, saapuu Pauli paikalle sireenit ulvoen passittaakseen pahikset telkien taakse. Hyvä, Pauli! Me täällä Liikussa teemme kaikkemme, että huhtikuun loppuun mennessä sinulta löytyy älyttömästi voimaa ja lihasta, että jaksat tulevaisuudessakin pitää meidät turvassa!

Henry Viheriävaara

Henry on entinen teräslastu ja aktiiviurheilija, nykyisin - omien sanojensa mukaan - "lösähtänyt vötäle". Tavoitteena on löytää liikuntaan taas tekemisen meininki ja riemu, joka kantaa vanhuuteen asti. Lisäksi huhtikuun loppuun mennessä tarkoituksena on pudottaa viisitoista kiloa painosta.

Kiikarissa on myös syksyllä 2011 järjestettävä maratoni - edellisen maratoninsa mies tempaisi vuonna 2004. Kaukaisimmissa haaveissa siintää vuosi 2012 ja kolmen ja puolen tunnin haamuraja.

***

Huomenna keskiviikkona 19.1. on edessä ehkä kampanjan tunteitaherättävin päivä, kun porukka astuu InBody-mittaukseen. Simppeli mittausmenetelmä kertoo luotettavasti kehon todellisen tilanteen: paljonko löytyy raakaa lihasta? Mikäs onkaan rasvan todellinen määrä, ja mihin se on sijoittunut? Onko aika hyvästellä ne ajat, kun vedottiin isoihin luihin?

Tarkoitushan on välttää fyysisiä ponnisteluja, suihkua ja saunaa mittauspäivänä. Myös syömisestä olisi hyvä olla aikaa ainakin pari tuntia. Mutta tiedoksi kuitenkin tavoitteiden toteuttajille: turha yrittää heittää tänään tuntikaupalla löylyä sadassa asteessa, mittaus kun edellyttää onnistuakseen omilla tolpillaan seisomista!

Ei kommentteja: